Servicii curatenie

Servicii

Împrejurimile curate și un mediu de lucru sănătos nu sunt doar premisele pentru un mediu funcțional, dar, de asemenea, baza pentru bunăstarea și productivitatea angajaților.


Noi oferim cele mai inalte standarde de curățenie comerciale, de afaceri și rezidențiale și este puternic dedicat nevoilor clienților săi. Angajații noștri calificați și motivați sunt o parte esentiala a succesului nostru, deoarece eforturile lor finale, atitudinea pe care o detin ne asigura ca se satisfac așteptările clienților noștri. Am pus o mulțime de efort în recrutare, dezvoltarea angajaților și de management de oameni.


Numai prin oferirea atragerea de condițiile de muncă putem angaja persoane calificate care avem nevoie pentru a furniza servicii de înaltă calitate pentru clienții noștri. Personalul de curățenie lucrează la sediul clienților noștri este gestionat de autoritățile de supraveghere. Pentru fiecare client, un plan operațional detaliat se face și excursii inspecții periodice efectuate de către autoritățile de supraveghere din staff-ul noastru sa se asigure că planul se realizează prin eficienta.


Echipamentele pe care le folosesc în conformitate cu standardele profesionale:


 • Sistemul dublu-găleată de curatare suprafete dure
 • Sisteme de mop lavabile
 • Echipamente dedicate pentru:
  • curatare profunda de podele dure
  • poleiala de marmura
  • curățarea în profunzime a covoarelor și tapițerie
  • curățare de acces de mare
  • scopuri de curățare cu abur
  • curățare de înaltă presiune
  • de curățare de înaltă presiune

Operațiunea noastră este susținută de logistica bine organizate. Detergenții care ii folosim sunt furnizate de producătorii lider mondial și în conformitate cu standardele UE, toate sunt dedicate pentru suprafețe specifice și ecologice.
De control continuu al calității ne asigurăm că trăim în mod constant la așteptările clienților noștri și ca livram în mod regulat peste așteptări.
Pentru a oferi companiei dumneavoastra cu cel mai bun suport posibil, oferim un serviciu pentru a acoperi fiecare sarcină posibil în legătură cu proprietatea dumneavoastra.


Propertech oferă următoarele servicii:


Curatenie de intretinere este executat într-un mod planificat și sistematic, organizat de zone de curățare, împărțit în activitățile zilnice, săptămânale și lunare și se realizează de către personal bine instruit, cu corect echipamente și soluții de curățare. Un plan de curatenie de intretinere scris și supravegherea permanentă la locația va asigura un nivel înalt de curățenie este atins și menținut ulterior. Această metodă elimină necesitatea unei lunar "Curățarea generală".


Servicii de toaletă acoperă o curățare de întreținere completă și dezinfectare în fiecare dimineață, înainte de orele de afaceri și control de toalete cu reaprovizionarea de consumabile de 3-4 ori pe zi, inclusiv eliminarea deșeurilor.


Servicii de bucătărie acoperă o întreținere completă de curățare în fiecare dimineață, înainte de ore de afaceri și curățarea de feluri de mâncare și echipamente de bucatarie de 1-2 ori pe zi, inclusiv eliminarea deșeurilor.


Servicii de protocol. Angajații noștri în mod reprezentativ în uniformă servi bauturi, colecta și curăța feluri de mâncare și up-menține camere de întâlnire.


Curățarea zilnica


 • Curatenia de recepție de 3-4 ori pe zi;
 • Îndepărtarea amprentelor de la usi de sticla;
 • Curatenia de zonele de fumat;
 • Evacuare de gunoaie de 2 ori pe zi;
 • Instant îndepărtarea petelor de cafea si crema de ghete.

Curatenie generala. O singură dată aprofundată a sediul dumneavoastră inclusiv curățarea de ferestre și rame, curatare profunda si dezinfectarea toaletelor si bucatariilor, curățarea blocante soare, radiatoare, aparate de aer condiționat, iluminat tavan, sistemele de ventilație, de curățare de pardoseli PVC si linoleum . Curățarea de ferestre și rame de ferestre de până la 5 metri înălțime de curatatorii profesionale ferestre.

Curățarea în profunzime a covoarelor de 2-4 ori pe an, utilizând echipamente și soluții specializate.

Curățarea tapițeriei și canapele de 2 ori pe an. În timpul procesului de curățare, detergenți speciali tapițerie sunt folosite pentru a îndepărta murdăria adânc cap de serie. O curatare profunda regulată asigură o durată de viață mai lungă de mobilier.

Curățarea profundă a diferitelor tipuri de pardoseli - calcar, marmura, granit, linoleum, lemn, PVC, gresie, beton - au nevoie de diferite tipuri de curățare. Avem 2 echipe de angajati special instruiti care vor curata podeaua tare profesional folosind solutii dedicate, mono-discuri și discuri mini-mono pentru scari.

Tratamentul de protecție a podelelor dure dupa curatare profunda va asigura o protecție eficientă împotriva pătrunderii de murdărie.


Servicii speciale de curățare


 • Curățarea post-potop;
 • Curățarea post-incendiu;
 • Curățarea de statui și sculpturi;
 • Curățarea de copertine;
 • Eliminarea de guma de mestecat, autocolante și graffiti;
 • Curățare cu aburi de suprafețe dificile profilate, garduri și sistemele de ventilație.

Curățarea fatada


 • Servicii de curățare a ferestrelor, rame si placi alucobond sau alte suprafete de fatada de alpinisti industriali;
 • Curățarea de copertine, grădini de iarnă și alte construcții din sticlă de curățare de mare de acces.
 • Clearance-ul de zăpadă prin utilizarea de jeep-uri dedicate, Frasers zăpadă și echipamente manual. Preempțiune de zăpadă cu clorură de calciu sau sare, degivrarea de intrări și platouri.
 • Separarea deșeurilor, elaborarea de pubelelor pentru pick-up, curățenie zilnică și curățenia săptămânală profunda de containere de eliminare a deșeurilor și zona cu echipamente de înaltă presiune.

Marmura lustruire


Trei echipe de angajații cu experiență, cu mono-discuri de viteză și solutii dedicate sunt pregatite pentru lustruirea marmurei dumneavoastra


Cristalizarea este rezultatul reacției chimice pe suprafața pietrei. Prin căldura de frecare se realizează un luciu ridicat de finisare și eliminarea de zgârieturi. Acesta aduce "ca oglinda" stralucire de reacție chimică pe suprafața de marmură. Cristalizarea creeaza, de asemenea, micro film pe suprafața de marmură, care este mai solid si durabil și ajută pentru a păstra culoarea și luminozitatea de marmură. Cristalizarea este o metoda foarte buna pentru întreținere piatra regulat.


Slefuire mecanica


Dacă suprafața de marmură are zgârieturi, inscripționări, pete si semne de purtat piatra trebuie să fie restaurate.


Dupa servicii de curatenie de construcții pentru clădiri noi de birouri, hoteluri, centre comerciale, bănci, proprietăți rezidențiale, și alte facilități.
În timpul curățării constructii oferă curățarea în mod regulat, în scopul de a menține site-ul dvs. de construcții organizat și curat.


Servicii Stewarding pentru bucatarii profesionale - în timpul nopții vom curata profund anumite suprafete cu echipamente specializate (masini de curatare cu aburi, (mini-discuri) mono, si aspiratoare umede) si detergenti profesionali dedicate